tiistai 27. toukokuuta 2014

Kesäkurpitsa jauhelihakastike

Löysin jostain ruokalehdestä kivan ohjeen (en tietenkään merkannut lehteä ylös) ja sitä oli pakko kokeilla.
Tämän kanssa keitin uusia pottuja :P



400g jauhelihaa
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
ripaus suolaa
ripaus mustapippurii
1 tlk (500g) tomaattimurskaa
ripaus oreganoa


Ota jauheliha huoneenlämpöön. Kuutioi kesäkurpitsa. Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan. Lisäää kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta n. 10min.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja lisää oreganoa.
Keitä n. 5min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti