keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Veikalle postiako?

Minulle oli jokin aika sitten tullut smart posti-ilmoitus.. hieman hämilläni asiasta olin kun en sinne ikinä mtn tilaa kun on niin hankala lähtä hakemaan pakettei sieltä.. no unohdin koko paketin ja tiistaina tuli muistutus viesti paketin noudosta :D päätin sit samantien lähteä matkaan.

Lokerikosta löytyi..Brion junarata loota.
Aino oli ihan innoissaan että saako veikka uusia junaradan osia. Käsialakin muistutti kummitädin kirjoitusta :D

Kun kotona sitten paketin avasin niin sisältö olikin kaukana junaradan osista..Paketti olikin sny:ltäni 8)

Lankakerän kun sain rullattua, mikä tuntui ihan loputtomalta hommalta!
Paketti näytti kokonaisuudessaan tältäPaketissa oli ohjeet kämmekkäiden neulontaan. Pakko kyllä myöntää että lankoja myöten kaikki on aivan uutta minulle :D

Olen tämän kuun aikana useampaan otteeseen jo miettinnyt tuon kämmekkään merkitystä. :D en ole itse semmoisia ikinä omistannut, enpä kyllä edes muista nähneenikään missään.

Minulla on vielä sukkakin pahasti keskenKunhan saan tämän rojektin valmiiksi niin voin perehtyä uudelle osa-alueelle eli tuohon ohjeeseen :D nopeasti luettuna oli aika hepreaa :D

Kiitos paljon sny:lle paketista ja uusista tuttavuuksista! :))3 kommenttia:

  1. ihana paketti. Kämmekkäistä tykkään itse. Pyöräillessä tuli pidettyä paljon, kun vielä pyörä oli (varastettiin viime kesänä). Ja lenkillä yms tulee pidettyä :).

    VastaaPoista
  2. Smartpost automaatti ei tällä kertaa antanut lähettää postia muualle, kuin automaattiin. Toivottavasti hakumatka ei hankaloittanut liikaa elämää :)

    Meidän poika sai kyseisen junarataosan joululahjaksi, säilöin paketin, sillä on just sopivan kokoinen näihin sny-juttuihin! :)

    SNY

    VastaaPoista