perjantai 25. huhtikuuta 2014

Diettiä ja shoppailua.

Hiukan ajattelin tässä taas kuulumisia päivitellä :D

Tuosta dietistäni en olekkaan nyt vähään aikaan mitään kirjoitellut.. Noh, siitä ei oikein ole mitään päivittämistä kun ei ole mitään tapahtunnut :( Mennään aika lailla plus miinus nolla asteikol, eli samaan lukemaan ollaan jämähetty.
Suurin syy taitaa kylläkin olla viikonlopuissa jolloin tulee vähän herkuteltua.Mutta tälläisellä aterialla mentiin toissa päivänä. Pitsapohja on tehty tuolla karpin vyötärönmetsästäjän ohjeella, mikä on kyllä paras! :)

Eilen tuli pitkästä aikaa käytyä kirpparilla.. Olishan siellä taas ollut vaikka mitä, mutta eipä juur sitä mitä etsin :DLöysin kumminkin tälläsen kivan mekkosen kesän rippijuhliin. Rakastuin kovasti tuohon! <3 Tänään oli puhetta kouvolan suunnasta ja kauppaan kun lähdettiin mies ilmoitti autossa että mennään nyt sinne kouvolaan.. Ja minäkun olin vaan lähimpään ruokakauppaan menossa.. Eihän siinä sitkuin lapsille eväät matkaan ja menoksi.Siellä olikin sit kaikenmoist tarjoust joka kaupas. Onlystä löysin itelleni muutamat farkut ja hinnatki oli naurettavan halvat (5€/Kpl ovh. 30€). Värejä oli vaikka miten monta, mutta päädyin vaan noihin kahteen. Tiedän ainakin että tulee käytettyä eikä jää kaapin perukoille lojumaan. :D

Kaupalta löytyi matkaan vielä uusin muumimuki, iittalan lautanen kokoelmiin ja tigerissä olikin halvalla kuulokkeet joita oon ettiny. :)

Nyt perjantain viettoon, Mukavat viikonloput! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti