tiistai 1. huhtikuuta 2014

Itselleni..

Tänään lähdettiin Joonan kans pyörähtää keskustaan. Ajatuksena oli hakea toiset farkkuleggarit cubukselta (yhdet sieltä hain ja hyväksi totesin :D)



Hinta-laatu suhde noille on kyl ihan passeli ja mikä parhainta en ikinä kuvitellut mahtuvani noin pieniin housuihin, mut toisin kävikin :D
Nyt omistan kahdissa väreissä pökät ja vielä kahdet olis kaupassa. Näitä on siis neljänä värinä.

Eksyin samalla sokokseenkin. Aika harvoin meikkiosastolta mitään ostelen. Yleensä päädyn siihen mikä on halvinta/tarjouksessa. Mutta nyt oli puuteri loppumassa ja uutta tarvin tilalle. Voi luoja, merkkei ja ties mitä kaikkee oli niin paljo et tuli jo mieleen et täs alkaa tarttee koht jo jotain meikkausopasta. Eihän mul ollu mitään hajua mihin kaikkeen niitä puteloita ja purnukoita käytetään, Kivoilta näytti :D Puolisen tuntia sain kulumaan pelkällä puuteriosastolla mietten et mikähän olis hyvä itselleni.



Rimmelin meikkejä en ole muutenkaan ennen käyttännyt, niin päädyin sitten siihen merkkiin. Väristä tuli taas valittua melkeinpä vaalein.
Kotio kun pääsin niin oli pakko sutasta uudet meikit naamariin ja en nyt tiiä. Ihan ok, mut kyl se lumene on vaan mun merkki.. tai sit en vaan oon nykyajas mukan ja tiedä vielä kaikkia meikkikikkoi :D
Meinaan en edes muista monta vuotta täst on aikaa kun viimeeks oon meikkei ostan :D

Hiuspuuteria oon jo jonkin aikaa ollut ostamassa mutta en sitä ikinä muista. Nyt oli tarjouksessa tuommoinen pien ja pääsenkin sitä testaamaan.

Lindexillä oli taas tarjouksessa vaatetta ja poitsille löysin sukkia kun entiset alkaa olemaan jo pieniä :P

Kertokaas / linkatkaa jotain hyviä meikkaus vinkkei ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti