sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet kujeet!


** Oikein ihanaa uutta vuotta 2016! **

Viime kirjoitus kerrasta onkin vierähtänyt tovi jos toinenkin :o
Asiaa olisi kyllä varmaankin ollut mutta jonkin puolen laiskuus yllätti ja on tässä sattunu ja tapahtunutkin ties vaikka mitä.

Tälle vuodelle en ole oikein kummosia lupauksia tehny, muutakuin että jälleen kerran karistetaan 2015 vuoden loppu puolella kerätyt kilot ja taijan myös luvata olla ehkä hivenen parempi blokkaaja.
Onkohan minulla täällä lukijoita enään jäljellä? :D

No sen pitemmittä puheitta kurkistetaan vähän viime vuoden puolelle..Minulla oli montamonta vuotta sitten koiranpentu, mutta sille kävi aika ikävästi :/ Sen jälkeen olen haaveilut uudesta koiranpennusta, mutta olen ajatuksen siitä sysännyt sivuun aina.. No nyt yhtenä päivänä taas eksyin kattelemaan koiranpentuja ja löysin sen täydellisen koiruuden ^_^ Ei aikaankaan kun oltiin myyjän kanssa sovittu haku ja meille muutti sekarotuinen hauva-vauva, nimeksi sille tuli Pepi. <3 Pepi on nytten 3kk vanha ja kovin isoksi se ei enään kasva, ainakaan toivottavasti ;D

Lapset ne vaan kasvaa silmissä. Aino aloitti koulun elokuussa ja tykkää todella paljon käydä sielä, kuukauden päivät vielä ja sekin on jo 7-vuotta. Äitin prinsessa.
Joonalla oli joulukuussa 3-vuotis synttärit ja siitä on tullut ihan mahoton riiviö. :D Loppukesästä käytiin sille ottamassa vielä korvis kun semmoisen halusi.
Joonalla alkaakin sitten Helmikuussa päivähoito. Hiukan jo jännittää että miten siellä menee :PJa yksi minun lemppareista j.p chenet! Aivan parasta juomaa ja tämmöinen sitten menikin uuden vuoden päivänä kun lapset sain petiin hiljentymään. :)

Kirppistelyt on jääneet hiukan vähemmälle, kuten myös ompelut :/ Ei vaan ole nyt niihin ollut minkäänlaista inspistä. Villasukkija olen pikkuhiljaa koittanut kutoa, jos sais siitä iltojen iloksi harrastuksen.

Kovasti olisi innostusta kirjoitella blogia, mutta aiheet ovat kovin vähissä..
ja onko täällä lukijoita?
Miettinyt olen myös että laitanko tämän salaiseksi vai pidänkö kaiken kansan nähtävillä.
Katsellaan mihin päädyn taikka mitä tässä keksin :P
2 kommenttia:

  1. Voi pientä sulisuutta, koiran pentua, on nen niin hellyyttäviä

    VastaaPoista
  2. Ihana koiran pentu, meidän koira tulee jo 7 vuotta tänä vuonna, Olen sun blogissa eka kertaa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista