lauantai 28. kesäkuuta 2014

Ruokailua

Tein tuossa jokin aika sitten muulle perheelle lasangea, ja kun en halunnut samaa syödä syystä että siellä on niitä levyjä, Makaroonia kun en syö.
Niin teinpä sitten itselleni pienen annoksen myös mutta kesäkurpitsa versiolla.. ja pakko myöntää että siitä tuli ihan sairaan hyvää ja parempaa kuin "normi" lasange :D



2 keskikokoista kesäkurpitsaa
500g jauhelihaa
Tuoretta valkosipulia maun mukaan
½ pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 prk tomaattipyrettä
2 dl kermaa
Suolaa
Mustapippuria
(Sieniä)
2dl juustoraastetta

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.
Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).
Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.
Anna hautua hetki. Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen
kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta. Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja
lopuksi vielä juustoraaste.

200'C / 30-45min tai kun näyttää sopivalta.

Bongasin tuossa kauppareissulla tankoparsa paketin ja halusin kokeilla että mitä siitä saan aikaseksi ja onko edes hyvää. :D Paketissa oli teko-ohje ja sekin oli aika iisin oloinen.

Hollandaise kastikkeeseen lorahti hiukan suolaa, mutta laitoin sit enemmän sitruunamehua ja voi mahoton, Siit tuli ihan älyttömän hyvää! :D
Parsasta puhumattaka, todella hyviä. Parsakaalista en ole ikinä niin välittän mut kyl tanko voittaa mennen tullen sen :P



Ruoka oli tänään vähän kevyemmän puoleinen. Ensimmäistä kertaa maistoin lidlin pekonia, hyh! en toiste sitä enään osta. Nyt on kaik maholliset pekonit testattu ja pakko sanoo et Amerikan pekoni on se parhain. Sillä mennään jatkossakin!

1 kommentti:

  1. Herkullisen näköistä!!! Ihan vesi kielellä täällä kattelen =DDD
    http://tutipuu2012.blogspot.fi/

    VastaaPoista