sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kakkua

Ensin mietin että kehtaanko tätä tänne blogata. Kun päätin että bloggaan niin sitten mietin että mitä ihmettä laitan otsikoksi :D

Tänään oli mummoni syntymäpäivät ja lupauduin sinne tekemään kakun.

Ainon kanssa tuossa tehtiin jo jokin viikko sit kakku jossa oli välissä moussea ja mansikkahilloa. Se oli todella hyvää ja tiesin heti että sitä laitan tähänkin kakkuu. Päälliseksi oli tarkoitus tehdä kinuski, mutta eilen illalla aloinkin miettiä että tuleeko kakusta sit liian makea, joten hylkäsin ajatuksen.
No "pakko" oli saada päällinen kakkuun. Ukko ehdotti että jätän sen tyhjäksi ja ajatuskin siitä kuulosti ihan hölmöltä.

Taas harmittelin että mulla ei ole mitään ns. varastoja joista loihtisin hätäpäälliset.
Muistinkin että mulla on AINA pakkasessa marjoja, ja siitä se ajatus sit lähti..Marjat oli hyvin sulanneet kahvittelu hetkeä varten ja kakku maistui kaikille, vaikka olikin hiukan kuivahko :D

Jälkeenpäin mietittynä kakusta olisi EHKÄ tullut kolmikerroksinen, ken tietää ja ohjeessa ei kerrottu! :D
Kermavaahdon levitykseen mun on hankittava se semmonen ikkunaraappa, nuolijan avulla ei oikein tullut mieleistä lopputulosta.
Ja se mitä ei näy kuvassa on se että kakku oli kallellaan :'D Siihenkin hommaan (kakun halkaisuun) oon joskus omistan sen semmosen jonku siimaleikkurin,tms.. Mutta eihän sitä löytyn nyt tähä hätää.

Täytynee jatkaa harjoittelua, haluan viel joskus olla tyytyväinen omaan lopputulokseen. :P

3 kommenttia:

 1. Mutta maistuvalta näyttää joten hoiti tehtävänsä hyvin kuitenkin.

  VastaaPoista
 2. Moikka Sara! SLY29 starttailee pikkuhiljaa, ja seuraavien kolmen kuukauden parisi täältä huhuilee ja ilmoittaa, että yhteystietosi on vastaanotettu!
  Ensimmäinen paketti on jo hyvällä mallilla, ja tuossa marraskuun puolella olet yhden paketin rikkaampi! Kyselen muuten, että oletkos ensimmäistä kertaa mukana? :)

  Ps. Herkullisen näköinen kakku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij, en malta odottaa ;D Olen joskus montamonta vuotta sitte ollu mukana viimeeksi. Tais olla jotain 13-16 kierroksia silloin menos. :D Heh, kiitos! :)

   Poista