torstai 18. joulukuuta 2014

Jouluista.

Sain eilen illalla kymmenen aikaan viestin että paketti noudettavissa pakettiautomaatista. Joka kerta viestin saapuessa alkaa miettimään että mitähän sitä on tullu taas tilattua :D

No tämä paketti tuliki kuin tilauksesta ^_^Sain ohjeen suklaiseen piparimuffinsiin ja joulun taivaalliseen glögihyydykekakkuun. Kakku taitaakin päätyä jouluaattona meidän pöytään :)
ja Muffinseja teenkin pojan synttäreille :)Ja tietenkin sitten tarvikkeita ohjeisiin ja jottei leipominen kävis liian tylsäks ni samal voin herkutella proteiini patukal ja jääteel! :DYstäväiseni muisti poikaa muumi-ilmapalloilla. Ei hätiä, 28pv vasta on pirskeet. :) ja minä sain SEN!! kakkuleikkurin (sahan tai jokin semmonen)! ^_^ Kiiiiiitos <3
Kakkuleikkuri ja pyyhe oli minun joululahja :)

Mukana oli myös purkki ja tarvikkeet ite tehtyyn piparkakkumausteeseen. Mietinkin että voiko tätä ite tehtyä piparkakkumaustetta käyttää tuossa kakussa? (siinä taisi olla yksi ainesosa piparkakkumauste.. vai olikohan sitteki muffinseis :D)

Kiiiiiitos tosi paljon ihanasta lahjasta! Ensi viikolla sitten kuvia ^_^

5 kommenttia:

 1. Minäkin tykkäsin - oikein teemaan sopiva!

  VastaaPoista
 2. Ihana jouluinen paketti ja ihanaa että poikaa oli muistettu synttäripalloilla (PAljon Onnea Pojalle, minulla tänään nimpparit ja hänellä synttärit =) )

  VastaaPoista
 3. Meinasitko lähteä uudelle sly-kierrokselle mukaan? Vielä keskiviikkoon asti aikaa imoittautua ;)

  sly30.kierros@gmail.com

  T:Redrose-emo

  VastaaPoista